IMG_5506 kopi.JPG
IMG_5596 (2).JPG
IMG_2843(1).JPG
P7130421.JPG
IMG_5586.JPG
IMG_5596 (2).JPG

Altafjord Camping


Altafjord Camping


Galleri

I andre etasje på servicebygget finner du et hyggelig lokale med utstilling av bilder og gjenstander frasamisk- og nord-norsk kultur. I galleriet er det også et lite bibliotek, samt et avslapningsrom med platespillere og vinylplater. Har du en bok du vil dele med andre, kan du gjerne sette den igjen på biblioteket.

Gårdsmuseum

Før Altafjord Camping ble etablert i 1972 ble det drevet landbruk på eiendommen. Gården hadde da vært i drift gjennom flere generasjoner av familien Rapp, helt siden 1700-tallet. Eiendommens historie og litt kulturhistorie er nå samlet på vårt gårdsmuseum på låven. Her finnes gammelt gårdsutstyr, fiskeutstyr, og husholdningsgjenstander som har vært viktige som vår lille verden harutviklet seg.

Servicebygg

  • Storkjøkken
  • TV-stue/oppholdsrom
  • Toalett og dusj
  • Vaskemaskin

Sauna

I servicebygget er en nyoppusset sauna tilgjengelig for alle. Saunaen må bookes i resepsjonen en time i forveien.

LEK OG MORRO

I sentrum av campingplassen erdet en lekeplass som barn kan bruke. Det er også flere oppholdsrom og rom med bordtennis, biljard og dart.

IMG_2843(1).JPG

Fisking


Fisking


Fisking I Langfjorden

Langfjorden er full av fisk, hvor torsk, hyse og sei er de mest vanlige. Hvis du er ekstra heldig kan du fange en laks!
Det er en spesiell opplevelse å fange sin egen middagsmat, så dette anbefaler vi på det sterkeste!

1174868_729504937112456_8266921780295795139_n.jpg

Leie båt

Altafjord Camping har en rekke båter som er mulig å leie - alt fra enkle robåter til kraftige motorbåter. Leie av båt krever en kort opplæring av Altafjord Campings ansatte om sikkerhet og regler i båten. For mer informasjon send oss en mail på booking@altafjord-camping.no

Fiske fra moloen

Fiske med stang fra moloen er helt gratis og anbefales sterkt å prøve. Hvis du ikke har fiskeutstyr kan du låne i resepsjonen.

Fiske i Bognelva

det mulig å fiske i Bognelva. Nå er det mye fisk i elva, fortrinnsvis ørret. For å få tillatelse til å fiske er det nødvendig at du har et fiskekort utstedt av Langfjordbotn Jeger- og fiskeforening som selges i resepsjonen. For mer informasjon send mail til booking@altafjord-camping.no

P7130421.JPG

Fotturer


Fotturer


Fotturer rundt altafjord camping

Traktorstien

I området rundt Altafjord Camping er det veldig vakker natur, og fine muligheter for turgåing.

Fra fjøset på campingplassen går det en traktorvei opp langs fjellet, følg traktorveien opp bakken og nyt den nordnorske naturen, Denne veien er fin å gå for nybegynnere, og her er det muligheter for å plukke blomster, blåbær og multebær. Det er lov å gå utenom stien, men da må du finne veien tilbake på eget ansvar. Hvis du går helt til toppen kan du se en fantastisk utsikt over Langfjordbotn.

Bubbelen

En av de vakreste løypene er den som går fra Bognelvdalen og opp mot Bubbelen. «Bubbelen» er underjordisk elv som kommer sprutende opp fra bakken. Dette er et spesielt naturfenomen og er verdt en tur for å se! Turen varer ca i 15 – 20 minutter før du når Bubbelen. Stien er relativt enkel å følge, men det er noen partier med bratte bakker. Vannet ved «Bubbelen» er naturlig og friskt drikkevann!

Fjellturer

Fra Altafjord Camping er det kort reiseavstand til en rekke fjell og turløyper med forskjellige vanskelighetsgrader som passer alle og enhver.

IMG_5586.JPG

Rundt Langfjordbotn


Rundt Langfjordbotn


Jøkelfjord- breen

Tappeluft Opplevelser

Kafé e6

 

Jøkelfjordbreen er en brearm av den større Øksfjordjøkelen. Øksfjordjøkelen er den niende største breen i Norge, og den største nord for Nordland. Jøkelfjordbreen er den eneste breen på Europas fastland hvor deler av isbreen brekker av og blir til små isfjell som flyter i sjøen. Jøkelfjordbreen ligger ca. minutters kjøring fra Altafjord Camping. Du kan kjøre hele veien til Jøkelfjord å få god utsikt, og for å komme nærmere anbefaler vi en guidet båttur i Jøkelfjorden. For mer informasjon besøk http://www.synatur.no/

Tappeluft Opplevelser tilbyr en unik smaksopplevelse basert på de beste råvarer med lokalt og tradisjonellt snitt. I tillegg har de en bar med alle rettigheter, uteservering og variert underholdning som en naturlig del av tilbudet.

Tappeluft er et lite tettsted i ytre del av Altafjorden med 11 fastboende på stedet. Tappeluft Opplevelser ligger ca. 13km fra Altafjord Camping. For mer innformasjon besøk http://www.tappeluft.no/ 

Sjarmerende kafé som både selger fast-food og hjemmelaget mat. Kaféen ligger langs E6, og er tilknyttet bensinstasjonen i Burfjorden ca. 20 km sør for Altafjord Camping. De oppdaterer sin meny hver uke, og det er lurt å følge med på deres Facebookside.

 

Porten til Finnmark kaffebar

Parken gård husky

Bre og Vanding AS

Parken Gård Huskey er en familiebedrift med ca 50 Alaskan huskys som trenes til langdistanse hundeløp. I tillegg tar de gjerne med gjester og interesserte på en uforglemmelig naturopplevelse på naturens premisser.
For mer informasjon besøk: http://www.parkengaard-husky.no/

Bre og Vandring AS tilbyr guidede turer fokusert på opplevelsen av arktisk natur. For mer informasjon besøk:  http://breogvandring.no/